Friday, November 14, 2014

Un raspuns lui Turambar

Mirel Palada a scris azi o postare pe blogul lui despre generatia lui si echipa lui Ponta. Cum comentariul meu a fost blocat, ii raspund public aici.

Mirele, imi pare rau, dar nu suntem la fel. Da, ne uitam la aceleasi filme, ascultam aceeasi muzica, calatorim in aceleasi locuri (am fost si eu 3 ani in State), dar totusi nu suntem la fel.
Am discutat cu tine mult timp pe Facebook desi stiam ca ai pareri politice diferite de ale mele. Am comentat articole din The Economist sau chestiuni legate de sistemul de invatamant. Dar in momentul in care ai intrat in echipa lui Ponta si eu am pus un comentariu critic (nu injurios) la un post de-al tau m-ai banat de pe pagina ta de Facebook, nici macar nu imi mai apare la cautare pe Facebook.
Apoi a venit campania PSD-ul de la aceste alegeri, care este de un jeg total (cum bine s-a exprimat Vlad Petreanu aici) si la care presupun ca ai contribuit activ cu idei. Acuzatii de trafic de copii scoase din burta, faza cu ortodoxia si coruperea preotilor (bani dati din buget bisericii, transfer de active imobiliare) pentru a-l sustine pe Ponta sunt doar doua exemple, dar mai sunt multe altele. Imi vorbesti de echipa Ponta, dar din echipa asta face parte si Firea (am vazut-o in poze cum ii dadea ultimele indicatii inainte de a intra in direct la B1). Iar Firea a fost pionul care a vehiculat cele mai abjecte acuzatii la adresa lui Iohannis. Nici nu mai e cazul de scuze aici, se impunea direct o demisie de onoare, stii tu oare ce e aia?

Indiferent cine va castiga duminica, sa te uiti la rezultatul pe urban si acolo vei vedea o imagine mai clara a Romaniei de azi. Nu a celor dusi la vot cu japca, nu a celor cateva sute de primari racolati prin acea ordonanta de urgenta de neimaginat intr-o tara normala.
Post a Comment